Összefogással emlékezetes gyereknap

2011. június 6. - 05:11 | Régió
NAGYMEGYER - Nagyszabású gyereknapot rendeztek a hétvégén a csallóközi településen, szombaton a városi sporttelepen, míg vasárnap az izsapi városrész futballpályáján várták színes programok a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mindkét helyen reggel tíz órától kezdődtek a programok, melyek egészen a délutáni órákig tartottak. Az esemény megszervezésében a helyi társadalmi, kulturális és sportszervezetek működtek közre, koordinátor a város önkormányzata volt. A gyerekre ügyességi vetélkedők, zenés programok, lovaglás, ugrálóvár, játszóház, akadálypályák, biciklizés, arcfestés, gumiasztal várt.

Nagy sikert aratott a tűzoltók és a gyorsmentők bemutatója, de a gyerkőcök szívesen elidőztek az állami és városi rendőrség autóiban is, kiváltképpen a gépjárművek szirénái érdekelték őket. Míg a katlanokban rotyogott a gulyás, addig a karate és aerobic hívei tartottak látványos bemutatót.

Szombaton délután a Fecske utca és Štúr utca találkozásánál lévő játszótéren is gyereknapot tartottak, itt is programok és ajándékok várták a lurkókat.

Kovács Zoltán

Címkék: gyermeknap