Lezárják a Kertész utcát az Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál miatt

2011. augusztus 1. - 13:59 | Régió
KOMÁROM – Augusztus 5. és 7. között kerül megrendezésre az Amerikai Autó Fesztivál Dél-Komáromban, a Monostori Erődben. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény Észak-Komáromot is érinti.

Augusztus 8-án, szombaton 13:00-tól 15:00 óráig lezárják a Kertész utcát, egészen a határátkelőig, mivel arra vonulnak majd végig a különleges járművek. A két órás lezárás a Határőr utcát is érinti, tájékozatott a Járási Rendőrség igazgatósága.

Ezen kívül további útlezárások várhatóak a nyár további részében a Komáromi járásban, amelyek főként az útkarbantartások miatt lesznek esedékesek.

Komáromban három helyen is folynak a munkálatok, amik akadályozzák a közúti forgalmat. Az egyik a Pokojná utcában, egészen augusztus 21-ig tart, ahol körforgalom épül. Az elkerülés a Czuczor utcában biztosított. A Platánfa soron e hónap 31-ig tart a lezárás a csatornarendszer kiépítése miatt.

Épületszigetelés miatt lezárás van a Komenský utca mellett még augusztus 29-ig a 719-es szám alatt. A Rákóczi és a Tó soron biztosított a kerülőút.

Izsa községben augusztus 13-án a helyi falunap megrendezése alkalmával lezárják a Podzáhradná és Datelinová utcát.

Augusztus 12. és 14. között rendezik meg a Gútai Napokat. A kulturális program megrendezése miatt lezárásra kerül a helyi Iskola utca és a Palkovich utca is. A járási rendőrség a Templom tér, Diófa -, Béke -, Szent Anna és Rába utca felé ajánlja az elkerülést.

(Hakszer Renáta)