Bio-elektromágneses terápiával gyógyítható a szklerózis multiplex?

2011. szeptember 19. - 08:15 | Régió

A szklerózis multiplex vagy más néven az SM betegség a világ egyik legelterjedtebb idegrendszeri betegsége műtéttel nem gyógyítható és gyógyszerekkel is csak elvben szinten tartható. A legújabb kutatások szerint a BEMER terápia javíthat a szklerózis multiplexben szenvedők állapotán.

Az első biztató eredmények a Drezdai Neurológia Intézet SM Központjában születtek, ahol azt vizsgálták, hogyan javítja a BEMER terápia a krónikus fáradtság súlyossági fokát. Most pedig egy magyar orvos, Dr. Duray Péter publikálta eredményeit, miután szklerózis multiplexben szenvedő betegeit 6 héten át kezelte. A látványos eredményeket júliusban az RTL Klub Fókusz c. műsora is bemutatta.

Az első videón az látható, hogyan javul a BEMER terápiával kezelt SM betegeknek a járás- és mozgáskoordinációs képessége (RTL Klub Fókusz):


A második videón Dr. Duray Péter belgyógyász és mozgásszervi-rehabilitációs szakorvossal készült interjú tekinthető meg, amelyben bővebben beszél az SM betegség kezeléséről BEMER terápiával – hogyan történik a kezelés, mennyi ideig tart egy kúra, meddig tart a kezelés hatása... (RTL Klub Reggel):



A BEMER terápia már Szlovákiában is elérhető, több orvosi intézményben és gyógyfürdőben megtalálható. A kezelés legkényelmesebb és leghatásosabb módja viszont a készülék kibérelése, ami napi többszöri kezelést tesz lehetővé, továbbá az éjszakai program is csak otthoni körülmények között használható ki.

Bővebb információ kérhető magyar nyelven a 0905/394-199 telefonszámon és az ivan.matis@gmail.com email címen.

(PR)