A Special Place_FM pozsonyi akcióján bemutatkozik DJ Marky

2011. október 17. - 10:14 | Régió

A hetes szerencsés szám, mindeki ismeri a hét mesterlövészt, Róma, az örök város hét dombra épült, a világnak hét csodája van és csak kevés dolog veszi fel a versenyt egy 7–es BMW-vel.

A drum and bass legnagyobb pozsonyi indoor fesztiváljának történelme két és fél évre tekint vissza. Az, hogy már hetedik alkalommal kerül megrendezésre elégséges bizonyíték erejére, színvonalára és arra, hogy élvezi az elektronikus zene egyik legnépszerűbb stílusa rajongóinak bizalmát is. Tisztában vagyunk azzal, hogy már türelmetlenül várjátok az októberi rendezvény részleteit, ezért nem is csigázzuk tovább érdeklődéseteket, közzétesszük a Special Place legénységének exkluzív híreit!

Ismét kétnapos kínálatot készítettünk, melyben 6 országból 13 DJ és 4 MC, korlátozott befogadóképességű, kiváló helyszín és megismételhetetlen hangulat várja a rajongókat. Figyelembe vettük a kéréseket is, ezért szétválasztottuk a belépődíjakat. Érthető, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy az egész hétvégét Pozsonyban töltse. Most már csak rajtatok áll, melyik napot vagy stílust választjátok. Az egynapos belépődíj 4,90 EUR. De ha úgy határoztok, hogy mindkét nap élvezni akarjátok a legjobbat, amit a drum and bass kínálni tud, még spórolhattok is.

Tehát egy jó hír a jelenlegi bonyolult gazdasági helyzetben, a kétnapos belépő nevetséges 7,90 euróba kerül! Belépőjegyek viszont csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A lehetséges 800-ból már csak 300!

A Line up magért beszél, győződjetek meg róla:

Október 21. péntek:

DJ MARKY / BRASIL / MC DARRISON közreműködésével/ UK /

L PLUS – TECHNIQUE /SK

BLUPCAT – DRUMATIQUE / SK

OLIS BAKULU – SPECIAL PLACE/ SK

SLIGHT – SPECIAL PLACE/ SK

MC AKTIFF – SPECIAL PLACE/ SKű

Belépődíj 4,90 eur

Október 22. szombat:

Szupersztárok LOADSTAR (XAMPLE + LOMAX + MC) – RAM /UK

D KAY / AT

KATCHA + MC KATRIN – Motionbooking/CZ

B COMPLEX – HOSPITAL /SK

SOUNDPHREAKERS / SK

BALKAN KOLEKTIV /CRO/

Belépődíj 4,90 eur

A vizualizációért és projekcióért VJs Akasha felel.

Jegyelővétel a www.tixy.sk -n. A látogatók kényelmének érdekében az MMC kapacitása limitált, ezért ne habozzatok és már most biztosítsátok be a belépőjegyet. A részletek finomhangolása folyamatban van, figyeljétek tehát az információs csatornákat vagy csatlakozzatok a Special Place rajongótáborához a Facebook-on.

Special Place Indoor Festival_FM – part 7

Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05

Kétnapos belépőjegy csak 7,90 eur elővételben a www.tixy.sk honlapon.

info@specialplace.sk

specialplace.fest@gmail.com

Special Place a Facebook-on!

Címkék: DJ, drum'n'bass, fesztivál, PR, pr