A RE/MAX Attractive megtalálja álmai otthonát!

2011. november 4. - 08:24 | Régió

Ingatlant adna vagy venne? Szerencséje van, mert az ország harmadik legsikeresebb Re/max ingatlanközvetítő-irodája csak egy lépésre van Öntől!

A Re/max Attractive dunaszerdahelyi ingatlanközvetítő-iroda három éves működése alatt másodszor lett Szlovákia legjobb Remax-irodája az eladott ingatlanokat tekintve.

Dunaszerdahely és szűkebb környezetének legnagyobb ingatlanközvetítője 15 sikeres ügynökkel dolgozik azon, hogy valós piaci áron, az ügyfelek elvárásait a lehető legnagyobb mértékben kielégítve és klienseinek a legtöbb időt, energiát és pénzt spórolva üsse nyélbe az ingatlanok adás-vételét.

Ha őket választja, nem lesz gondja sem a papírmunkákra, sem a megfelelő üzleti partner és a szerződések kiválasztására. Professzionális és lelkes üzletkötőik bemutatják és ajánlják az Ön ingatlanját, majd szelektálnak az érdeklődők közül, így Önnek csak a komoly szándékú, fizetőképes, potenciális vevőkkel kell felvenni a kapcsolatot, akikkel valószínűleg szerződést fog kötni. A RE/MAX Attractive üzletkötői lebonyolítják a komplett ingatlan eladás/vétel folyamatát.

RE/MAX ATTRACTIVE – Megtaláljuk álmai otthonát!

(PR)