Utolsó esély, hogy jegyet válts a Halász Judit-koncertre!

2011. november 14. - 10:32 | Régió

Halász Judit idén megjelenő, Apa figylej rám! című lemeze apropóján ismét a Felvidékre látogat. Dunaszerdahelyi teltházas koncertje után most Somorján varázsolja el nem csak a gyerekeket, hanem az egész családot.

A művésznő lemezein generációk nevelkedtek, dalai ma is örök érvényűek. Pályafutása alatt szinte mindenről énekelt, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos, egy kivétellel: apa-lemezt még nem készített. Eddig.

Ezt a koncertet meghallgatva, mindenkiben felelevenednek az emlékek, hogy apával is lehet játszani, apa is elkészíti a kakaót és bizony sokat dolgozik, és későn ér haza, és csak olyankor igazi a család, ha Ő is otthon van.

A művésznő 23 lemeze között akadt, ami a rossz gyerekekről szólt, más a testvérszeretetről, a nagymamák fontosságáról, a szülők gyerekkoráról mesélt. Ezúttal az édesapákat élteti a dalok egy része: kiválóan rávilágítva az édes felelősségre.

Az “apaság” minden nehézsége, öröme, fontossága, szépsége, és szükségessége megjelenik a legújabb dalokban. Az apák kapcsolata a gyerekekkel lesz a fő téma, s ebbe beletartozik sok fontos, sokszor mulatságos napi gond, vagy probléma (mint a lustaság vagy a mosakodástól való félelem) is.

Csodálatos élmény részesei lehetnek mindazok, akik november 18.-án ellátogatnak Somorjára, a helyi VMK-ba. A koncertre az Authentica produkciós iroda és a VMK Somorja közös szervezésében kerül sor. Jegyek vásárolhatók Somorján a VMK-ban, ill. Dunaszerdahelyen a FOCUS MUSIC SHOP-ban.

Info.: 0948/699-293.

Jegyek még kaphatók!

(PR)

Címkék: authentica, Halász Judit, PR, pr