Golyót kapott a volt parlamenti képviselő!

2012. január 3. - 10:33 | Régió
Töltényt kapott pénteken egy megcímzetlen, kereszttel ellátott borítékban az egykori galántai parlamenti képviselő František Gaulieder. Az exképviselő szerint valószínűleg a városvezetés irányába intézett kritikáiért kapta a figyelmeztetést – tájékoztat az ujszo.com.

„A borítékot röviddel dél után találtuk a postaládában, azonnal értesítettem a rendőrséget. Nem akarok találgatásokba bocsátkozni, ki állhat a figyelmeztetés mögött, de előfordulhat, hogy zavar valakit az, hogy az utóbbi időben aktívan figyelem a város vezetésének munkáját. Úgy tekintek erre, hogy ez egy reakció valamire”- mondta František Gaulieder. Hozzátette, hogy áprilistól kezdett el járni a képviselő testületei ülésekre és kezdte nyilvánosan kritizálni a város vezetését, leginkább a komposztáló körüli kettős átfizetést, de mint mondja, mindig talált témát, amire érdemes volt felhívni a lakosok figyelmét. A komposztáló ügyében feljelentést is tett ismeretlen elkövető ellen közpénz elherdálása miatt.

„Legutóbb a karácsony előtt történtekkel (Peter Paška helyi vállalkozó állítása szerint bántalmazta őt Zoltán Horváth, az SDKÚ-DS parlamenti képviselője – szerk. megj.) kapcsolatban fejtettem ki a véleményem a legismertebb közösségi portálon. Véleményem szerint egy képviselőnek kell tudnia kontrollálni magát és kell tudnia viselkednie”- mondja Gaulieder, aki elmondta, hogy a figyelmeztetés ellenére továbbra is ugyanilyen aktívan szeretné figyelni a város működését és tájékoztatni a nyilvánosságot arról, hogyan bánik a város vezetése a közpénzekkel.

ujszo.com/para


Címkék: HZDS, Zoltán Horváth