Nagymegyeren pingpongozik Dušan Galis, Peter Weiss, Néveri Sándor

2012. február 17. - 11:20 | Régió

Péntek délután a csallóközi városban kerül sor az ismert személyiségek hagyományos asztalitenisz-tornájának immár tizenkettedik felvonására, melyen nagykövetek, polgármesterek, parlamenti és önkormányzati képviselők, üzletemberek, sportvezetők és újságírók mérik össze a tudásukat.

„Évente cserélődnek a helyszínek, ezúttal a nagymegyeri önkormányzat a közkedvelt pingpongcsaták házigazdája, melyen az ismert személyiségek barátkoznak, sportolnak. A házigazda számára pedig egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy bemutassa a helyszín nevezetességeit” – tájékoztatott a rendezvényről Anton Hamran, a Szlovák Asztalitenisz-szövetség főtitkára.

Megtudtuk, hogy a nagymegyeri városi sportcsarnokban többek között Izrael és Ciprus szlovákiai nagykövete, Peter Weiss, Szlovákia magyarországi nagykövete, a honi asztalitenisz-szövetség elnöke, Zdenko Kríž, Dušan Galis és Pavol Goga, parlamenti képviselők, Peter Baláž nagytapolcsányi, Peter Pilinský récsei polgármester méri össze a tudását.

A legnépesebb csapattal Néveri Sándor polgármesterrel az élen a nagymegyeriek állnak csatasorba. A 17 órakor kezdődő labdabűvölést a városházán zajló fogadás előzi meg.

ái