RegioJet: Hétvégéken és ünnepnapokon áprilisban is féláron!

2012. március 30. - 09:46 | Régió

A magas utasszám még a RegioJet üzemeltetőit is meglepte, áprilisban csúcsidőn kívül és hétvégén továbbra is féláron lehet utazni.

Március 4. óta 100 ezren utaztak már a RegioJet által üzemeltetett Komárom - Dunaszerdahely - Pozsony vonalon, a magán-vasúttársaság vonataira már most kétszer annyian szállnak fel mint az előző időszakban a régi szerelvényekre.

"A magas utasszám minket is meglepett, és felülmúlta várakozásainkat. Mindez azt mutatja, hogy az attraktív menetrend, a modern kocsik és szolgáltatások, valamint a versenyképes ár képes az embereket visszacsalogatni a vasúti közlekedéshez" - jelentette ki Marek Bičan, a RegioJet menedzsere.

Dunaszerdahelyen 62, Úszoron (Kvetoslavov) pedig 35 férőhelyes parkoló épül, melyekben ingyen parkolhatnak járművükkel azok, akik jegyet váltanak a RegiJet vonataira. Az akadálymentesített parkolókat és szerelvényeket természetesen a mozgássérültek is igénybe vehetik.

Áprilisban is lesz kedvezmény

Az áprilisi hónap folyamán a hétvégéken és az ünnepnapokon féláron utazhatnak a felnőttek, ez vonatkozik egyes vonatokra hétközben is, de csak a csúcsidőn kívül.

A következő hónapban már frissítőt is lehet vásárolni a fedélzeten. Cikkünk alján letölthető a RegioJet áprilisi menetrendje és akcióik.

(parameter)

Címkék: vasút RegioJet, vasút