Újabb pályázat a termálfürdő igazgatói posztjára

2012. május 2. - 09:44 | Régió

DUNASZERDAHELY – Április 30-ával újabb pályázatot írt ki a város a Thermalpark DS igazgatójának posztjára, miután az első során nem jártak sikerrel.

Az előző, február közepén kiírt pályázat szerint április 1-jén foglalta volna el a helyét az új igazgató. A pályázat kiírására azt követően került sor, hogy Hájos Zoltán polgármester az ominózus decemberi leváltások idején visszahívta Andrássy Ferenc eddigi igazgatót is, aki viszont azóta megbízott igazgatóként továbbra is ellátja a feladatát utódja kinevezéséig.

Mint arról korábban a polgármester nyilatkozott a Paraméternek, az első pályázatra összesen heten jelentkeztek, közülük viszont csak egy valaki jutott a második fordulóba. "Ő komplex módon tudta volna kezelni a helyzetet, míg a többiek inkább részmegoldásokat kínáltak" - fogalmazott. Miután a bizottság támogatta elképzeléseit és jóváhagyta a kiválasztását, a pályázó visszamondta jelentkezését, a polgármester közlése szerint családi okokra hivatkozva.

Az újonnan kiírt pályázatra május 15-ig lehet jelentkezni. A feltételek hasonlóak az előzőhöz, a jelentkezőnek jogi, közgazdasági, műszaki, vagy idegenforgalmi irányú főiskolai végzettséggel, valamint legalább ötéves tapasztalattal kell rendelkeznie, illetve beszélnie kell legalább egy világnyelvet. A pályázati kiírás részletei megtalálhatóak a városi önkormányzat weboldalán. Közölték azt is, hogy az előző kiírás során sikertelen jelentkezőket már nem iktatják be.

-para-