DopeMan: Ne nézd meg ha kedves az életed - Botrányos élő szexjelenet a komáromi diszkóban (18+)

2012. május 31. - 13:49 | Régió

Felkavaró, botrányos, gusztustalan - a végtelenségig kereshetjük a szavakat arra, ami egy komáromi diszkóban történt DopeMan jelenlétében.

Egy komáromi diszkó május 19-i bulijának a hírhedt rapper, DopeMan volt a sztárvendége - de a sokat látott zenész sem számított olyan "súlyos" dologra, ami később a színpadon történt.

A szervezők DopeMan fellépése mellett "Live Sex Show"-t hirdettek meg az estére. Amikor eljött a beígért élő szex-show ideje, DopeMan egy hölgyet invitált a színpadra, majd a szervezők nevében 100 eurót ajánlott fel annak, aki a színpadon, a nézők szeme láttára közösül a szóban forgó nővel. Némi várakozást követően az aktust egy "beépített ember" kezdte el, de később csatlakozott hozzájuk több bulizó férfi is...

Május 21-i bejegyzésében DopeMan a közetkezőt nyilatkozta az ügyről: "A DopeManTV stábja az elmúlt hétvégét a Felvidéken töltötte, ahol a révkomáromi Castello Discoban olyat láthattunk, ami még a mi tűzben edzett lelkünket is sokkolta. A DopeMan koncert után meghirdetett live sex show ugyanis olyannyira szürreálisra sikeredett, hogy azt már műfajteremtőnek nevezném. Egy biztos. A színpadon történteknek nem jelentett akadályt a monogámia, a higiénia, a fertőzésekkel szemben való védekezés de még a józanság sem. Bevetett itt mindenki mindent, még egy doboz energiaitalt is. Fölkavaró, rémületes, egy cseppet sem erotikus de rendkívül tanulságos. Szerintem ezt ne nézd meg...Jó szörnyülködést! Üdv, a DopeManTV csapata"

Aki kíváncsi az eseményre, a buliról készült videót megtekintheti a DopeManTV weboldalán. SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

(parameter)

Címkék: diszkó, szex, DopeMan