Óriási dugók a belvárosban!

2012. június 8. - 15:59 | Régió

DUNASZERDAHELY – Hatalmas dugók alakultak ki a város legforgalmasabb pontjain a délutáni csúcsidőben, miután a rendőrség több ponton korlátozta a forgalmat.

Both Péter járási rendőrkapitány közlése szerint a délután három óra körüli korlátozások a Pozsonyeperjes irányából, illetve Bős fele vezető II/507-es út dunaszerdahelyi szakaszát érintették. Ennek oka, hogy a Szlovákiai Körút nevű kerékpárverseny résztvevői haladtak át e szakaszon.

Both Péter hangsúlyozta, hogy a rendőrségnek biztosítania kellett a versenyzők biztonságos áthaladását, még ha az kissé szerencsétlen időpontban történt is. A forgalom leállítása e szakaszon mindössze tíz percig tartott. A délutáni csúcsidőben, három és négy óra között ugyanakkor ezáltal rendkívül hosszú kocsisorok alakultak ki a belvárosi körforgalmaknál, a Sárga kastélynál és a Kisudvarnoki út és a Gyurcsó István utca kereszteződésénél is.

A versenyzők Bős, majd Pozsony felé haladnak. Szombaton visszafele jönnek, Bős után Baka felé veszik az irányt, teljes útlezárásokra lehet számítani Dercsikánál, Egyházkarcsánál és Királyfiakarcsánál is.

-para-