Közveszélyes éjszaka a város közepe!

2012. augusztus 15. - 20:54 | Régió

DUNASZERDAHELY – Napok óta koromsötét van a Bartók Béla sétányon, a művelődési központ előtti felújított téren – értesítette a Paramétert több olvasója.

Az információt, amely szerint nem csupán a sétálóutca szóban forgó szakasza nincsen kivilágítva, de a művelődési ház előtti tér díszkivilágítása sem funkcionál, megerősítették a Paraméternek a Jednota irodaépületének éjszakai portásai is. Elmondták, a művelődési ház előtti parkban tölti az éjszakát számos hajléktalan is. Itt dáridóznak ráadásul egyéb éjszakai csavargók is, akiktől érthetően tartanak a magányos járókelők, különösen a hölgyek. A hajléktalanok ráadásul hajnalonként a díszes szökőkútban mosdanak és borotválkoznak.

Csiba Tibor a városi rendőrség parancsnoka ezt cáfolta. Megkeresésünkre kifejtette, hogy a térfigyelő kamerák felvételein sem látták, járőreik sem észlelték, illetve bejelentést sem kaptak azzal kapcsolatban, hogy hajléktalanok fürdenének a szökőkútban.

Hogy a sötétséget műszaki probléma vagy emberi mulasztás okozhatta-e, egyelőre nem tudni, ugyanis a városháza illetékeseit még nem sikerült elérnünk.

-para-