Shooterking és Blaser – a tökéletes védelem

2012. november 26. - 15:05 | Régió

 

A legmagasabb igényeket is kielégítő, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is „bevethető” ruházati cikkeket és kiegészítőket hozta el a hazai piacra a vadászidény nyitányaként a bősi Manopory vadász- és horgászcikk-kereskedés.

A világszerte jól ismert Shooterking ruházati cikkek legfőbb ismérve, hogy megalkotói előállítása során az időjárás kilengéseinek remekül ellenálló műszálat kombinálták a kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bíró gyapottal. Míg az első legnagyobb előnye, hogy ellenáll a szél és a csapadék hatásának, a másik légbuborék-réteget képez testünk és környezetünk között, biztosítva így viselője számára a hőkomfortot.

A Manopory bősi üzletében ruházati cikkek és kiegészítők egyaránt elérhetők. A poliészter és gyapot, illetve poliészter és speciális Live Skin poliészter szövetéből készült kabátok vízállósága 10 000 mm-ig terjed, s páraáteresztő képességük is 10 000 g/nm/24h-t tesz ki, ami a durvább magashegyi túrákhoz tervezett sportöltözet paramétereinek felel meg. A kabátokat a vízálló cipzár, ugyanilyen zsebek, illetve a Suede technológiával készült vállmerevítők teszik különlegessé; gallérjukban felgöngyölhető fejfedő bújik meg. Használhatóság és rendeltetés tekintetében kiválóan illeszkednek hozzájuk azok a speciális, nagy szakítószilárdságú Super Canvas vászonból készült Shooterking-nadrágok, amelyek számos, köztük speciális, kések tárolására kifejlesztett zsebekkel nyújtanak tökéletes komfortot viselőjüknek.

A felsőtest megfelelő hőérzetének biztosítására a Manopory most különböző vastagságú, vállerősítéssel ellátott, klasszikus megjelenést kölcsönző, kockás Shooterking-gyapotingeket és pulóvereket, a fej védelmére pedig különleges, szellőző PTFE-membránréteggel bélelt vadászkalapot is kínál. A kereskedés speciális kínálatába tartoznak azok a taktikai mellények, amelyek egyebek mellett tölténytároló zsebeket és más, a fegyver, valamint a felszerelés viselését és használatát komfortosabbá tevő elemeket is tartalmaznak.

(PR)

Címkék: PR-cikk, manopory