Vizsgálati fogsában van a privigyei gyilkosság elkövetője

2013. május 25. - 15:55 | Régió

PRIVIGYE (PRIEVIDZA) – Vizsgálati fogságba helyezte a rendőrség azt a 30 éves férfit, akit egy 50 éves férfi megölésével gyanusítanak.

Az elkövető pénzügyi tanácsadóként kereste a kenyerét. A gyanú szerint azért támadt az 50 éves férfira, mert tartozott neki pénzzel, s nem volt hajlandó kiegyenlíteni a tartozását.

Az áldozat azt mondta, ha nem fizet, feljelenti őt a rendőrségen. Ekkor támadt rá a feldühödött 30 éves Igor, ököllel arcon vágta őt, s miután elesett, Igor egy kulcscsomóval kezdte el ütni a fejét. De ez még nem volt neki elég. Kötelet tekert a nyakára, majd erősen megszorította azt. Az áldozat belehalt a bántalmazásba. Az elkövető ezután a halott férfit betette az autójába, majd egy elhagyatott területen megszabadult a hullától, melyre pénteken bukkant rá a rendőrség.

Jozefet május 21-én, egy rokona jelentette be eltűntként a rendőrségen, a rendőrség rögtön a keresésére indult a mentősökkel együtt. Ekkor a kutatás kudarccal végződött. Jozef ekkor már egy ideje halott volt. A privigyei nyomozók végül péntek délután találtak rá Jozef élettelen testére. Halálának pontos oka boncolás után lesz ismert.

sita/para

Címkék: Privigye, gyilkosság