Idényzáró sportgyűlés Bögellőn

2013. július 1. - 16:46 | Régió

Ünnepi összejövetelen értékelte tevékenységét a Bögellői Sportszervezet tagsága.

Idényzáró sportgyűlés Bögellőn

Bögi Ferenc elnök beszámolójában elmondta: a 2012/2013. évi bajnoki időszakban a futball- és az asztalitenisz-szakosztályban fejtettek ki aktivitást. A labdarúgás terén a kezdőkkel és az ifjabb serdülőkorú gyermekekkel foglalkoznak, kisfocistáik túlnyomó része hazai illetőségű. A csapat a lezárult bajnokságban 12 tornán összesen 42 mérkőzést játszott. Növendékeik közül ifjabb Bögi Ferenc és Ollári Zsombor a dunaszerdahelyi területi válogatott tagja az U10-esek korosztályában. A csapatvezető posztját Kázmér Béla tölti be. Nagy előnyükre szolgál a község önkormányzata által 2008-ban felépített műfüves kispálya.

Az asztaliteniszezők tevékenységéről Fogas Pál beszélt. Hangsúlyozta: a felnőttek a járási bajnokság szereplői, 2001-től pingpongoznak együtt versenyszerűen. Az értékelt időszakban 42 mérkőzést játszottak, hetente kétszer edzettek. Munkájukat alkalmanként Vími Roland olimpikon segíti. Tagjaik: Ollári József, Bögi Ferenc, Bögi Győző, Bors Alex, Ibolya Olivér, Berger Attila, Fogas Pál.

A közgyűlés zárórészében dr. Bordás Sándor pszichológus, egyetemi oktató A serdülőkor labirintusai című előadását hallgatták meg a klub tagjai és a sportoló gyermekek szülei.

(l)

Bögi Ferenc klubelnök okleveleket adott át a legaktívabb sportolóknak (Fotó: a szerző)

Címkék: Bögellő