Győzött az MKP

2013. október 5. - 15:50 | Régió

A dunaszerdahelyi Villa Rosa étterem rendezett gulyásfőzőversenyt és egész napos svédasztalos szezonzáró bulit október 4-én pénteken.

A gulyásfőzőversenyen hat csapat vett részt, délben gyújtották meg a tüzeket, csakhamar fortyogtak is vad-és marhagulyások.

A zsűri 4 díjat osztott ki. Design-kategóriában a nyékvárkonyi Agrosun csapata lett a nyerő, mivel a kondér környezetét is feldíszítették. Harmadik a Paraméter csapata lett marhagulyásával - ahhoz képest, hogy több mint egy óra késéssel érkezett a versenyre csapatunk, és az utolsó 10 percben sikerült odakozmálnuk az addig tökéletesen ízletes zöldséges gulyást, ennek az eredménynek is örültünk.

Második a Csallóközi Falvak és Városok Társulásának csapata lett, Csízik Erzsébet és Matuska László polgármesterek főzési tudományányak köszönhetően.

Első helyen végzett a Magyar Közösség Pártja csapata. Főszakácsuk Czére Jenő volt, segédje pedig Mikóczy Ferenc. Az Exit Travel jóvoltából utazási utalványt nyertek vadgulyásukkal.

Élményekkel gazdagodott a Pannonwork és a Szicsek Pálinkafőzde csapata, utóbbiak kitűntek egyenruhájukkal és stílusosan, a nyakuba akasztott felespoharaikkal.

Legjobban az étterem vendégei jártak, akik a helyi konyha csülök és sült finomságai mellett korlátlanul fogyaszthattak a gulyásokból is.

(para)