Kedvelték a gyerekek a diákjával szexelő tanárnénit

2013. november 15. - 10:35 | Régió

Daniela K., a 31 éves, férjezett szlováktanárnő, egyben egy hetedikes osztály osztályfőnöke szerda óta már nem dolgozik a homonnai (Humenné) alapiskolában, miután kiderült, hogy rendszeresen lefeküdt 12 éves diákjával.

Kedvelték a gyerekek a diákjával szexelő tanárnénit

Azt nem tudni, hogy az igazgató függesztette-e fel a tanárnőt, vagy magától távozott az intézményből.

A helyi polgármester óvatosan bánik az üggyel: "Még semmi nincs bizonyítva. Gondoljunk arra is, hogy ha esetleg nem állják meg helyüket a vádak, a nő egész életében szenvedni fog" - mondta. Ő személyesen sem tudja elképzelni, hogy egy kisgyermekes anyuka ilyenre képes - írja a pluska.sk.

A pedagógus a közelmúltban szülői szabadságon volt, csak szeptemberben tért vissza az iskolába.

A diákok kedvelték, baráti viszonyt ápolt velük, ezt bizonyítja Facebook-oldala is, ahol a nebulóktól rendszeresen hízelgő kommenteket kapott.

A rendőrségi információk szerint Daniela és a 12 éves Martin viszonya fél évig tartott, és a fiú is viszonozta érzéseit. A többi gyerek otthon arról panaszkodott, hogy Martin az iskolában is előnyöket élvezett, például ha az osztály rosszul viselkedett, mindenki kapott figyelmeztetést, őt kivéve...

A hetedikes fiút, ikertestvérét és 17 éves bátyjukat a nagyszülők nevelik, édesapjuk Csehországban, édesanyjuk pedig Angliában dolgozik, szüleik körülbelül egy hónappal ezelőtt elváltak.

A nagymama állítólag észrevette, hogy unokája valamilyen módon ragaszkodik a tanárnőhöz, de nem gondolta volna, hogy kapcsolatuk szexuális jellegű is. "Hívta biciklizni, fagyizni" - mondja megrökönyödve a nagymama.

A tanárnő terhes

Daniela egy homonnai családi házban lakik, együtt nagymamájával, férjével és hároméves fiukkal. Újra terhes, a nyolcadik hónapban van - és bár ilyen érzékeny ügyben nincs helye feltételezéseknek, de a diákjával folytatott viszony időtartama alapján a gyermek akár a fiúé is lehet...

A tanárnő szomszédai szerint egy boldog családról van szó, a hírek sokkolták őket, még mindig nem tudják elhinni a történteket.

A rendőrség szexuális visszaélés ügyében indított eljárást, Daniela K.-t 12 évig terjedő börtönbüntetés fenyegeti.

(Pluska/parameter)