A különleges CSALLÓKÖZI étolaj rövidesen ott lesz a Kaufland polcain!

2013. november 27. - 18:00 | Régió

Szeretné elkerülni, hogy családja asztalára toxikus, égett olajak kerüljenek?  A csallóköz szívéből érkezik a megoldás, és egyre több helyen juthat hozzá!

A különleges CSALLÓKÖZI étolaj rövidesen ott lesz a Kaufland polcain!

Az ősi technológiával készült, Klátovský olej 200 °C napraforgó étolaj, december elsejétől már a Kaufland üzletlánc polcaira is felkerül. A Szlovák Műszaki Egyetem, Élelmiszertechnológiai karán elemezték a Búslak Oil társaság hidegsajtolással készült étolaját. A vizsgálatok igazolták, hogy a napraforgó étolaj, az órákon át tartó 200 Celsius fok feletti hevítést is tűri, anélkül, hogy elkezdene égni, és toxikus anyagokat termelni. Az étolajat – akárcsak a Búslak Oil több termékét is – kitüntették a Szlovák minőségi termék, GOLD díjával is.

A Dunatőkésen sajtolt olaj elképesztő ellenállóságát a több éven át tartó, profi magnemesítésnek köszönheti. A mechanikai préselés során az olaj megőrzi a magban lévő vitaminokat és ásványi anyagokat, emellett pedig erős antioxidáns és sejtvédő hatása is van. A jövő héttől a Búslak Oil társaság több termékét is megtalálják a Kaufland üzletlánc polcain, köztük a különféle ízesítésű Bio Sungarden salátaolajakat is. Az egészséges étel alapanyagokról többet olvashatnak a www.buslakoil.com weboldalra kattintva.

PR