"Pórul járt" a fellépő a VMK mögötti gödörben

2013. december 16. - 08:45 | Régió

DUNASZERDAHELY - Vasárnap este ismét belecsúszott egy autó a VMK mögötti parkolók közti gödörbe - figyelmeztette a Paramétert Ravasz Marián (Híd) képviselő.

"Pórul járt" a fellépő a VMK mögötti gödörben

A VMK mögött semmilyen tábla nem figyelmeztet, és korlát sincs kihelyezve az alagsor előtti, a parkoló szintjéhez képest mintegy egyméteres mélyedésnél. Bár parkoló nincs felfestve, egyéb jelzés nem utal arra, hogy ott a parkoló véget ér, és eggyel odébb folytatódik. A gödör mellett jobbról és balról is be lehet parkolni egészen a kultúrház faláig, aki viszont a vitatott helyre fordul rá, könnyen belegurulhat a gödörbe.

A cselekményre már több alkalommal felhívta a figyelmet Ravasz Marián a városi testület ülésén, először április 24-én (itt megtekinthető: Egyebek programpont, 25.30-tól). Hájos Zoltán az akkori ülésen úgy reagált, hogy az ott nem parkoló, és akik rossz helyre parkolnak, azok pórul járnak.

Ravasz Marián közölte, hogy átlagban néhány hetente történik ott egy baleset, és mivel két hete is belehajtott valaki, majd a segítségére siető VMK-alkalmazott megsérült a gödörnél, így ismét felhívta a figyelmet a múlt heti plénumon. Hájos Zoltán múlt kedden úgy reagált, hogy orvosolják a helyzetet.

A vasárnap esti baleset

Vasárnap este ismét történt az inkriminált helyszínen egy baleset. "Az eset pikantériája, hogy pont a város karácsonyi rendezvényének fellépője, Szeredi Krisztina nótaénekes volt az, aki a polgármester szavait idézve pórul járt" - jegyezte meg a városi képviselő.

-para-