Mintha Pápay Tibort keresnék egy adócsalás miatt

A Pénzügyi Igazgatóság a polgárok segítségét kéri.

"Ha valaki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyről, hívja a Pénzügyi Igazgatóság zöld számát - 0800 110 110 -, vagy jelentkezzen az oskufs@colnasprava.sk e-mail címen" - tette közé felhívását csütörtök este a Pénzügyi Igazgatóság.

Az intézmény tájékoztatása szerint a fotón szereplő férfi fontos információkkal rendelkezik egy nagy volumenű adócsalással kapcsolatban:

A hatóság által közzétett kép láttán akarva-akaratlanul eszünkbe jutott a dunaszerdahelyi alvilág 1999-ben meggyilkolt egykori főnöke, Pápay Tibor (a jobb oldali képen).

A fotók összevetése után természetesen észrevehető a két személy különbözősége, főként a fejük formája eltérő. "Mintha Pápay arcára James Gandolfini arca lenne ráhelyezve, csak Robert de Niro szemeivel" - mondta a Paraméter rögtönzött szerkesztőségi szakértője.

Viszont mindez ellenére is megkockáztatjuk: körülbelül így nézne ki Papa Joe 2014-ben, ha huszonegynéhány évvel ezelőtt nem indul el a bűnözői pályán, és ha tizenöt évvel ezelőtt ennek következtében nem végzik ki - kilenc társával együtt - a dunaszerdahelyi Fontána étteremben.

(parameter)