ZENÉLŐ HÁZ: Zsaruk vetnek véget az őrjítő zenének...?

2014. február 14. - 14:23 | Régió

PÁRKÁNY – Péntek reggel az állami és a speciális rendőrség csoportja szállt ki a médiában zenélő házként elhíresült Kossuth utcai épülethez – értesült a Paraméter.

ZENÉLŐ HÁZ: Zsaruk vetnek véget az őrjítő zenének...?

A Paraméter értesülései szerint péntek reggel az állami és a speciális rendőrség csoportja szállt ki a médiában zenélő házként elhíresült Kossuth utcai épülethez – értesült a Paraméter.

A ház tulajdonosától, egy a szomszédjait 14 éve ordító komolyzenével terrorizáló nőtől elvitték a számítógépes berendezést és a tulajdonost is magukkal vitték.

Ján Oravec, Párkány polgármestere a Paraméternek annyit erősített meg, hogy a zenélő ház tulajdonosát kihallgatásra vitték el a rendőrök.

Mint ismeretes, a Kossuth utcai ház tulajdonosa egy hölgy, aki évek óta Domingo –áriákkal terrorizálja a közvetlen és távolabbi szomszédságot. A város és a lakók is tettek ellene büntetőjogi-feljelentést, az ügyben már Oravec polgármestert is kihallgatták. A zenélő ház ügye még a parlamentbe is eljutott, de törvénymódosításra mégsem került sor.

Értesüléseink szerint a háznál még most is szól a zene, de nagyon halkan, a ma reggeli rendőrségi akcióról a Nyitra megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője annyit közölt, hogy telefonon hívja vissza szerkesztőnket.

A nyomozás jelenlegi szakaszában nem adnak további tájékoztatást

Percekkel ezelőtt beszéltünk Renáta Čuháková Nyitra kerületi rendőrségi szóvivővel,aki megerősítette a reggeli razzia tényét, de a nyomozók ebben a pillanatban nem adnak több információt - közölte.

-b-