A Híd-klub döntése: Csicsai Gábor a párt dunaszerdahelyi polgármesterjelöltje

2014. március 11. - 17:52 | Régió

DUNASZERDAHELY - A Híd párt helyi klubja hétfőn titkos szavazással döntött a novemberi önkormányzati választások dunaszerdahelyi polgármesterjelöltjéről.

A Híd-klub döntése: Csicsai Gábor a párt dunaszerdahelyi polgármesterjelöltje

Nagy József parlamenti képviselő az Európai Parlamenti választási jelöltségére hivatkozva nem fogadta el a jelölést és maga helyett Csicsai Gábor parlamenti képviselőtársára tett javaslatot.

A választás másik két jelöltje közül Ravasz Marián a megmérettetés mellett döntött, míg Dakó Sándor ugyan elismerte, hogy régebben voltak ilyen irányú ambíciói, azonban személyes okokra hivatkozva nem kívánt polgármesterjelölt lenni.

A titkos választáson a Híd dunaszerdahelyi klubja nagy többséggel Csicsai Gábor állatorvost, parlamenti képviselőt, volt egyetemi tanárt és minisztériumi államtitkárt  választotta a novemberi megmérettetésre.

Nagy József a klub elnöke kijelentette: “Dunaszerdahely számára az őszi választások sorsdöntőek lesznek mert csak egy új polgármesterrel tudjuk elérni azt, hogy ne a polgár legyen a városért, hanem a város a polgárért. Csicsai Gábor rátermett, erős jelölt és elkötelezett Dunaszerdahelyi. Meg  fogja nyerni a választásokat és közösen a képviselőinkkel végre igazi változásokat hozhatnak városunknak.”

A Híd a helyi választási programját Dunaszerdahely 2014 címmel májustól lépcsőzetesen fogja nyilvánosságra hozni és annak kialakításába szeretné bevonni a város lakosait is.

(-)