Elvitte a pénzt a bankautomatából – egy év börtön fenyegeti őt

2014. június 5. - 11:27 | Régió

KASSA – Ha pénzfelvételkor benne hagyjuk véletlenül a pénzt a bankautomatában, s valaki azt eltulajdonítja, akkor bűntényt követ el az illető.

Kassa-Óváros egyik bevásárlóközpontjánál egy férfi tette meg ezt, amikor meglátta, hogy az automatában valaki ott felejtett 400 eurót. Nem gondolkozott sokáig, nyugodtan odalépett a géphez, úgy tett mintha ő vette volna ki a pénzt, igaz kártya nélkül, s elvette onnan a pénzt, aztán elinalt, azóta keresi őt a rendőrség. A férfit egy év börtön fenyegeti – közölte Jana Mésárová rendőrszóvivő.

A biztonsági kamera felvételén jól látható, hogy az említett személy nem sokkal a károsult távozása után odalépett a bankautomatához, de nem használta a bankkártyáját.

A gyanúsított 40 év körüli, 170-180 centiméter magas, vastag lencséjű szemüveget visel. Kék kabátot, kék nadrágot és szürke baseballsapkát viselt. A rendőrség arra hívta fel az emberek figyelmét, ha bármit tudnak az illetőről, hívják a 158-as telefonszámot vagy jelentsék Kassa-Óváros Rendőrkapitányságán.

sme.sk/para

Címkék: bankautomata, lopás