Kovács Kid Tomi is ringbe száll a galántai polgármesteri címért

2014. szeptember 19. - 19:51 | Régió

A városban polgármester lenne Kovács „Kid” Tamás világ- és Európa-bajnok profi ökölvívó. Amennyiben a bokszoló megnyeri a helyhatósági választásokat Galántán, teljesen a munkának fogja szentelni életét és feladja eddigi profi karrierjét.

Kovács Kid Tomi is ringbe száll a galántai polgármesteri címért

Tomi Kid független jelöltként indul majd a helyhatósági választásokon, ugyanis sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges aláírásokat. A választási bizottság tagjának elmondása szerint a bokszolónak jóval több támogatói aláírást sikerült szereznie, amit amennyit a törvény előír.

„Azért indulok a polgármesteri címért, mert kellő elszántságot érzek magamban a város megváltoztatásához. Úgy gondolom, hogy képes lennék mindezt megvalósítani” – tette közzé az ökölvívó az egyik közösségi oldalon.

Hozzátette, jól ismeri a várost, ahol felnőtt. Mindemellett motiválni akarja a polgárokat, hogy tegyenek a város jövője érdekében.

Abban az esetben, ha Tomi Kidnek nem sikerül elérnie kitűzött célját, folytatja ökölvívói karrierjét és továbbra is a boksznak szenteli majd életét.


TASR/para