BRUTÁLIS: Egy elsős kislány édesanyja rátámadt a tanárnőre – kórházba kellett szállítani!

2014. október 18. - 08:54 | Régió

A kiselsősök szeme láttára támadt a tanárnőre pénteken Nagyszombatban egy édesanya. A gyerekeket meglepetésként érte az eset, többen sírni kezdtek. A tanárnő komoly sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani - az üggyel a rendőrség foglalkozik.

Az elsős kislány agresszív anyukája és a nagymamája pénteken délelőtt érkezett az iskolába, hogy az igazgatóhelyettessel, Jarmila Belkovával beszéljen. Ő igyekezett megnyugtatni mindkettőjüket, majd közölte, csupán a gyermek édesanyjával kíván beszélni, mint törvényes képviselővel. A dühös édesanya a nagymamával együtt távozott.

"Elhagyta az irodát, és pillanatok múlva elindultam megnézni, hogy távoztak -e, ekkor hallottam a kiáltozást” - emlékezett vissza Belková.

A tanítónő sokkot kapott, vérzett a feje, sérülését az iskolai nővér látta el. Nem sokkal később a rendőrség és a mentők is megérkeztek. Az agresszív édesanya a hajánál fogva húzta a földön a tanárnőt. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

A konfliktus azért robbanhatott ki, mert a kislány gyakran panaszkodott hasfájásra, amiből a tanárnő arra következtetett, hogy pszichikális eredetű problémái lehetnek. A tanárnő gyermekpszichológus segítségét tanácsolta, ami nem tetszett az édesanyának.

(noviny.sk/cas.sk)