Gázszolgáltatója cseréjével az ősszel pénzt takaríthat meg

2014. november 7. - 08:58 | Régió

Minden vállalkozó naponta foglalkozik a kérdéssel, hogyan csökkentheti kiadásait s egyúttal növelheti bevételeit.

Gázszolgáltatója cseréjével az ősszel pénzt takaríthat meg

Minden vállalkozó naponta foglalkozik a kérdéssel, hogyan csökkentheti kiadásait s egyúttal növelheti bevételeit. A gázfogyasztás a cégek számára jelentős költséget jelent. Leginkább azon vállalatok számára, melyek a gázt nem csak fűtésre, hanem víz melegítésére vagy a gyártás során is használjak. A megtakarítás egyik formája a szolgáltató lecserélése. A ZSE éppen a fűtési szezon kezdete előtt kínálja vállalkozók, kisebb és nagyobb cégek számára ezt a lehetőséget, melynek segítségével a vállalkozók az aktuális gázszolgáltatóhoz képest 26%-kal alacsonyabb áron juthatnak gázhoz.

A szolgáltató cseréje nagyon egyszerű. A ZSE megtesz minden szükséges lépést anélkül, hogy a felhasználónak bármit is tennie kellene, mindezt természetesen a gázszolgáltatás megszakítása nélkül. Nincs szükség technikai lépések megtételére sem, mivel sem a vezetéket, sem a gázórát nem kell cserélni. A változás csak az alacsonyabb számla formájában jelentkezik.

A gázt és az áramot ugyanattól a szolgáltatótól venni rendkívül előnyös, nem csak pénzt, de időt is megtakarít vele. Mindent egyazon helyen intézni egyszerűbb és hatékonyabb. A ZSE nyitott és fogyasztói számára lehetőséget teremt igényeik megfogalmazására a számukra legmegfelelőbb módon. „Ebben a felgyorsult világban is sok olyan fogyasztó van, akik az elektronikus levelezés helyett inkább személyesen kommunikálnak. Ezért úgy igazítottuk a ZSE Centrumok nyitvatartási idejét, hogy a megszokott munkaidő után is elérhetőek legyenek. Nagyobb cégek esetében a fogyasztó dedikált tanácsadót kap, akihez a nap 24 órájában fordulhat. Fogyasztóink nagyra értékelik, hogy egy kijelölt munkatársunk foglalkozik ügyeikkel, ismeri helyzetüket, nemcsak pénzügyileg, hanem energetikai tanácsadás és hatékonyság terén is a legjobb megoldást tudja ajánlani.” hangsúlyozza az előnyöket Ing. Michal Hagendorf, a ZSE értékesítési vezetője. Természetesen, ha az ügyfél az elektronikus kommunikációt részesíti előnyben, mindent elintézhet online és "egy füst alatt" a plyn@zse.sk címen.

Miért célszerű még ma dönteni a gázszolgáltató cseréjéről? A gyors döntés kétszeres megtakarítást hoz. Minden vállalkozót, kis-, közepes és nagyvállalkozást a törvény kötelez évente egyszer gázberendezéseik bevizsgálására, melyre ideális esetben meg a téli fűtőszezon kezdete előtt kerül sor. A ZSE fogyasztói ezért a vizsgálatért is a piaci árhoz képest akár egy harmaddal kevesebbet fizetnek.

„Nemcsak az előnyösebb ár, hanem a szolgáltató megbízhatósága, stabilitása és a magas szintű ügyfélkiszolgálása az, ami az ügyfelek számára egyre fontosabb. Egymillió ügyfél és több éves tapasztalat támasztja alá, hogy a ZSE ilyen szolgáltató.” teszi hozzá Ing.Michal Hagendorf.

További információkat a plyn@zse.sk vagy a ZSE Központban találhatnak.

PR

Címkék: ZSE, PR-cikk