Szerencselufik Szerdahelyért – november 14-én a dunaszerdahelyi Szabadidő parkban!

2014. november 11. - 09:35 | Régió

A hagyományos Szerencselufik Szerdahelyért elnevezésű jótékonysági rendezvényt 2014. november 14-re hirdettem meg, hogy a lehető legtöbb ember támogathassa a dunaszerdahelyi hátrányos helyzetű családokból származó diákokat, és ismét egy csodás élményben részesüljön, amikor felengedünk a 2000 „ledlámpás” lufit "Dunaszerdahely esti égboltjára"!

Szerencselufik Szerdahelyért – november 14-én a dunaszerdahelyi Szabadidő parkban!

Szervezőként eleget téve kötelességemnek 2014. október 31. dátummal leadtam a városi hivatalba a rendezvénnyel kapcsolatos bejelentést! Reakcióként 2014 november 5 én kaptam egy felszólítást, figyelmeztetést a városi hivataltól. Azt írták, mivel az esemény egy nappal az önkormányzati választások előtt kerül megrendezésre és én független polgármesterjelölt, illetve képviselőjelölt vagyok, tegyem át az esemény időpontját más dátumra ( november 12-ig – kampánycsendig - vagy november 17. hétfőre (munkaszüneti nap) az eredetileg meghirdetett időpont a kampánycsendre esik. Figyelmeztetnek továbbá, hogy amennyiben sikeres lennék a választásokon, akkor a többi jelölt megtámadhatná a választások eredményét az Alkotmánybíróságon.

Mivel az évente ismétlődő, hagyományos jótékonysági rendezvényt egyáltalán nem akarom politikai csatározások tárgyává tenni, ezúton közlöm, hogy azon nyilvános szereplést nem vállalok, sem főszervezőként, sem pedig műsorvezetőként nem jelenek meg a színpadon. Családommal, gyermekeimmel együtt viszont ott leszek a helyszínen! Közlöm továbbá, hogy a fenti okok miatt a november 14-én 19:00 órakor a dunaszerdahelyi Szabadidő parkban sorra kerülő Szerencselufik Szerdahelyért jótékonysági rendezvény levezénylését rábízom DSZ szülöttjére, barátomra Gyurcsík Tiborra.

Tisztelettel

Dakó Sándor

Címkék: Dakó Sándor, PR-cikk