BOTRÁNY: A jókai katolikus pappal az ágyban talált feleségére a felszarvazott férj

2015. március 28. - 13:34 | Régió

Nem mindennapi esetről számolt be a Pluska hírportál, amely a galántai járásbeli Jókán történt.  A lap információi szerint a község templomában játszó orgonistát rajtakapták a katolikus pappal az ágyban. Az esetből nagy botrány kerekedett, ami miatt a napokban ellátogat a községbe a nagyszombati érsek is.

BOTRÁNY: A jókai katolikus pappal az ágyban talált feleségére a felszarvazott férj

A tiltott viszonyról a helyiek elmondása szerint maga a felszarvazott férj számolt be, aki aznap rosszullét miatt előbb tért haza munkahelyéről, otthon pedig sokkoló látvány fogadta: ágyában egy erotikus jelenet kellős közepén találta feleségét és a helyi katolikus papot.

A jókai hívőket is sokkolta a hír, egyesek elítélik a fiatal nőt, mások azonban nem hisznek a pletykáknak.

A 35 éves kántor eredeti foglalkozása egészségügyi nővér. Édesapjának elmondása szerint lánya nem kíván nyilatkozni a kialakult helyzettel kapcsolatban, a napokban találkozni fognak a község polgármesterével és a plébánossal is, hogy tisztázzák a helyzetet. Ezen kívül pedig az eddigi információk szerint a napokban a helyszínre látogat Ján Orosch, nagyszombati érsek is.

Mióta kiderült a plébános és a kántor botrányos viszonya, a pap nem tart misét a községben, a 35 éves ápolónőt pedig kidobták az egyházi gyülekezetből.

A plébános elmondása szerint semmi nem történt közte és a kántornő között, csupán jól kijönnek egymással.

(pluska.sk)