Facsemetéket ültettek a mozgáskorlátozottak

A nagypakai Grace Egészségkárosultak Egyesülete a Föld nemzetközi napja alkalmából színes programot szervezett a helyi játszótéren, illetve a kultúházban. Köszöntőt mondott Ivan Seňan polgármester.

Facsemetéket ültettek a mozgáskorlátozottak

A rendezvény első részében a közösség legfiatalabb tagjai adták elő műsorukat, a felnőttek facsemetéket ültettek, s a fizikai munkát jógagyakorlatokkal fejezték be. Az összejövetel második részében a dunaszerdahelyi Guruló trió kerekesszékes táncosai léptek fel, továbbá Adamecz László és csapata, a Komárom–Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Humanitás Klubjának tagjai. Még aznap a Grace-egyesület évértékelő közgyűlést tartott, amely vacsorával és táncmulatsággal  zárult.

A Grace Egészsségkárosultak Egyesületét 2012. november 24-én alapították nagypakai kezdeményezők Sárközi Tibor vezetésével. A társulás legföbb céljai közé a mozgáskorlátozottak és az egészségkárosultak jogainak     védelmezése, tanácsadás, továbbá szociális szolgáltatások és különböző egészségmegőrző projektek szervezése tartozik.

(lel)

augusztus 13. - 14:53
Hova tűnt Marin Ljubičič?
Kellemetlen incidens vet árnyékot az új szezonban remekül teljesítő DAC szereplésére.