Minden lehet ló! Keressük a Felvidék lókötőjét!

2015. június 22. - 10:31 | Régió

Alkosd meg a Felvidéki Vágta legkreatívabb lovát, és ingyen nézheted meg a futamokat! Minden lehet ló! Ezzel a szemlélettel indítanak mindenkit megszólító, kreatív ló(alkotó)versenyt a Felvidéki Vágta szervezői. A nyertes 10 belépőt szerez az augusztus 8-án megrendezésre kerülő előfutamra Dunaszerdahelyre, valamint 10 napi csúszdajegyet a dunaszerdahelyi Thermalpark fürdőbe.

A magyar ember némi képzelőerővel bármiben meglátja a lovat. Gyermekkorunkban hintalovon tanultunk lovagolni. Nagyobbacska gyerekként, indiánosdit játszva egy lécdarab vagy egy faág is lóvá lényegülhetett a játszótereken. A lovasélet eszközei díszítőelemként akkor is jelen vannak mindennapjainkba, ha nem tartunk lovat. A Felvidéki Vágta most lehetőséget teremt arra, hogy környezetünkben bármit lóvá álmodjunk!

A Felvidéki Vágta szervezői kreatív lóalkotóversenyt hirdetnek. A június 25-én induló megmérettetés célja, hogy szabadon választott anyagból, síkban vagy térben lovat formázó, vagy arra emlékeztető alkotások szülessenek. A versenybe rajzokat, festményeket, szobrokat éppúgy várnak, mint átépített kerékpárokat, ló formájú kerti sövényt, hordókompozíciót, ejtőernyős ugrást lójelmezben, vagy éppen trójai falovat, nem akarják megbéklyózni a kreatív elme szárnyalását.

A legnépszerűbb és legkreatívabb lovat megalkothatják magánszemélyek, de várják családok, óvodák, iskolák, lovasklubok, egyesületek, cégek, intézmények jelentkezését is. A legnagyobb népszerűségre szert tevő lóalkotás készítői tíz tiszteletjegyet nyernek a Felvidéki Vágtára, amit még megtoldanak tíz csúszdajeggyel is a dunaszerdahelyi Thermalparkba. Lóra és alkotásra fel!

A részletes versenykiírás a felvidekivagta.sk/lokoto oldalon található.

(PR) aPRimage