18+ Nem csak a temetésüket rendelték meg, a halotti ruháikat is előkészítették az öngyilkosok!

2015. július 28. - 22:00 | Régió

A három áldozatot követelő nagymegyeri családi tragédia kapcsán terjedő kusza szóbeszédet és a fölösleges találgatásokat cáfolandó, jelentkezett a Paraméternél az érintett család egy neve elhallgatásához ragaszkodó hozzátartozója.

18+ Nem csak a temetésüket rendelték meg, a halotti ruháikat is előkészítették az öngyilkosok!

Informátorunk megerősítette, hogy a 60 éves családfő, 59 éves felesége és 33 éves fiuk tudatosan készülhettek a halálra. Szerinte ezért rendelkeztek Lelkes Vince temetkezési vállalatánál temetésükről, és ezt a tény bizonyítja az is, hogy a Komáromi út melletti lakásban végzett helyszíni szemle során megtalálták az ebédlőben az áldozatok által előkészített halotti ruhákat is.

Ekkor már a lakásban tartózkodott a Paraméternek nyilatkozó hozzátartozó is, tehát saját szemével látta a helyszínt.

Az eddig közszájon forgó információkkal ellentétben hétfőn a tűzoltók és a rendőrök a fiatalember holttestét saját szobájában találták meg, édesanyja holtteste pedig a hálószobában volt, kutyájával együtt feküdt az ágyban. Mind a 33 éves fiú, mind pedig édesanyja nyugtatókkal végezhetett magával, erről tanúskodtak a holttesteik mellett talált gyógyszeres dobozok. A 60 éves családfő ugyancsak a hálószobában volt, ő az ajtóra akasztotta föl magát.

A családdal napi kapcsolatot ápoló hozzátartozót megrendítette a titokzatos tragédia, amelynek okait elképzelni is képtelen. Közlése szerint semmilyen előjelét nem észlelte a tragikus eseménynek.

-para-

Címkék: halottak