NAGYMEGYERI TRAGÉDIA: Nem voltak szektatagok, viszont sok pénzzel tartoztak

2015. július 29. - 16:27 | Régió

A sajtóban számos információ jelent meg a nagymegyeri családi tragédiáról. Például hogy az elhunytak szektatagok voltak.

NAGYMEGYERI TRAGÉDIA: Nem voltak szektatagok, viszont sok pénzzel tartoztak

A Nový Čas az egyik szomszédra hivatkozva írt arról, hogy az elhunyt családtagok egy szekta tagjai lehettek, és ennek a szektának rendszeresen pénzt küldtek.

Az elhunytak hozzátartozója, aki neve elhallgatását kérte tőlünk, tájékoztatott bennünket, hogy ez nem igaz, ugyanis hívő katolikusokról van szó.

Igazak ugyanakkor az azzal kapcsolatos hírek, hogy a családnak tartozásai voltak. Több alkalommal is vettek fel kölcsönt nem banki pénzintézetektől, emiatt pedig számos végrehajtási eljárás volt folyamatban ellenük.

Hogy pontosan mekkora összeggel tartoztak, miért volt rá szükségük, és mire használták fel a pénzt, illetve hogy ez közrejátszhatott-e a történtekben, erre az általunk megkérdezett hozzátartozó sem tudott választ adni. Annyit mondott csupán, hogy egy a családdal régebben kapcsolatban álló személy is közreműködött adósságaik felhalmozásában, illetve tulajdonképpen miatta adósodtak el.

Mint arról korábban írtunk, hétfőn délután a dunaszerdahelyi járásbeli Nagymegyer egyik lakásában, a Komáromi úton egy 60 éves férfi, egy 56 éves nő, valamint 33 éves fiuk holttestét találták meg. A rendőrség gyilkosságként kezeli a háromtagú család halálát, ugyanis nem bizonyultak valósnak azok a hírek, miszerint a család búcsúlevelet hagyott maga után.

A Paraméter információi szerint ugyanakkor a család két-három héttel haláluk előtt kifizették temetésük árát annak a temetkezési vállalkozónak, akinél a családfő halottvivőként dolgozott. A lakásuk ebédlőjében megtalálták az áldozatok által előkészített halotti ruhákat is.

-para-

Címkék: halottak