Verte és zsarolta a tini lányt az agresszív férfi

2015. augusztus 5. - 10:58 | Régió

Zsarolással vádolta meg a rendőrség a 35 éves báni férfit, Radovant (Bánovce nad Bebravou). “A gyanúsított július 10-én, ebédidőben kidobta  a lakásából élettársának 16 éves lányát.

A lánynak megparancsolta, hogy szerezzen számára pénzt cigarettára, s azzal fenyegette meg őt, hogyha pénz és cigaretta nélkül jön haza, akkor megveri őt. Mindez meg is történt, s egy öv fmcsatjával jól ellátta a baját“ – informálta a TASR hírügynökséget Elena Antalová, Trencsén megye rendőrszóvivője.

Antalová arról is tájékoztatott, hogy a férfi többször is bántalmazta a lányt, egész testén sérülésnyomok voltak, a haját tépte és szíjjal ütötte a csupasz hátát. Amikor épp az ágyán ült, odament hozzá és arcon rúgta őt. Ezt követően az agresszív férfi elhagyta a lakást, aztán a lakás kaputelefonján keresztül megfenyegette a szerencsétlen tinit és megtiltotta neki, hogy beszéljen bárkinek is a verésekről. Ezenkívül nem mehetett az ablak közelébe.

„A lány nagyon megrémült és féltette az életét. A gyanúsított a veréssel zúzódásokat okozott a testén, a combja tele volt sérüléssel, véraláfutással , a hátán is jól láthatóak voltak a verés nyomai, a monoklik a szeme alatt és a tarkójánis voltak sérülések.

A férfi másnap újrakezdte az egészet, szintén elküldte ebéd után a lányt pénzért és cigarettáért, élettársának azt mondta, hogyha szól a rendőrségnek, elvágja a nyakát. A lány eközben hazaért pénzzel és cigarettával. Anya és lánya féltette az életét, rettegtek, hogy a férfi valóra váltja a fenyegetését. Az asszony ennek ellenére szólt rendőrségnek.

Radovan egy ideig bújkált, ismeretlen helyen tartózkodott, ám augusztus 3-án sikerült elfogni őt.

TASR/para

Címkék: agresszió, zsarolás