ODATETTÜK: Paraméter újratöltve!

2012. január 13. - 11:41

Tisztelt Olvasók! Amint látják, újratöltöttük a Paramétert. Ugye nyilvánvaló, hogy portálunk „újgatyába rázását” nem holmi önmagáért való hiúság, vagyis nem öncélú muszklimutogatás generálta, hanem az a szándék, hogy a lehető legkorszerűbb eszközökkel legyen kiszolgálva a nagyérdemű publikum. Hogy minden egyes látogatónk még nagyobb komfortérzettel lakhassa be kedvenc médiumát.

ODATETTÜK: Paraméter újratöltve!

A Paraméter újratöltése alig pár órája következett be, fejlesztő cégünk, a Brainsum szuper csapata profi munkájának eredményeképpen. Nyilván tudják, ahogyan egy vadiúj lakásban, egy újraturbózott internetes rendszer esetében is előfordulhat némi hiányosság. Nem is elsősorban az építők, fejlesztők esetleges trehánysága, hanem az általában ilyen esetekben szükséges „bejáratás” közben megmutatkozó kisebb-nagyobb hibák miatt.

Arra kérjük Önöket, adjanak nekünk pár napot, és meglátják, megy majd tovább minden, mint kés a vajban. Lakják hát be minden gátlás nélkül a kizárólag Önöknek teremtett virtuális birodalmat. Mi, a Paraméter szerkesztői továbbra is ODATESSZÜK. És nemcsak magunkat, hanem mindent: hírt, beszámolót, riportot, interjút, videót, nem utolsósorban véleményt. Szóval, ami a mindenkori olvasónak jár.

Kérésünk ezenkívül mindössze annyi, hogy most az elején talán meg intenzívebben kommunikáljanak velünk. Itt a portálon hozzászólásokban, nem kevésbé pedig az eddigieknél is „olvasóbarátabbá” szabott blogfelületen, és persze Facebook-profilunkon is.

Paraméter Team

Címkék: Paraméter, design, web