Kisudvarnoki hölgy a legjobb focista! (frissített)

2007. július 7. - 21:49 | Sport
Szencen tegnap kihirdették a legjobb férfi és női labdarúgókat. A hölgyek között a kisudvarnoki Marcela Lukácsová lett az első. Róla egyetlen hírügynökség sem tudott fotót küldeni. A legjobb férfi tizenegybe hat zsolnai került be. Papírforma-eredmények születtek a szombat esti kupanapon. A Zsolna szerezte meg a labdarúgó Szuperkupát. Kikapott az Intertoto-kupa II.fordulójában a Zalaegerszeg és a Slovan, amelynek szurkolói Bécsben is balhéztak, több nehézfiút előállított a bécsi rendőrség.

 

             Szencen tegnap este kihirdették a tavalyi szezon legjobb játékosait. Huszonkilenc edző szavazatai alapján az alábbi eredmény született:

A legjobb női labdarúgó: Marcela Lukácsová (Kisudvarnok)

 A legjobb férfi tzenegy:

   Štefan Senecký (FC Nitra, 12 szavazat) - Peter Pekarík (MŠK Žilina, 20), Tomáš Hubočan (MŠK Žilina, 15), Benjamín Vomáčka (MŠK Žilina, 16), Marián Čišovský (FC Artmedia Bratislava, 17) - Igor Žofčák (MFK Ružomberok, 15), Zdeno Štrba( MŠK Žilina, 28), Samuel Slovák (ŠK Slovan Bratislava, 15), Róbert Jež (MŠK Žilina, 18) - Tomáš Oravec (FC Artmedia Bratislava, 24 ), Stanislav Šesták (MŠK Žilina, 26)

      

         A legjobb edző: Pavel Vrba (16)
 

        A legjobb játékvezető: Ľuboš Micheľ (17)
 

 Az idei Szuperkupában a zsolnaiak a vártnál jóval nehezebben, csak tizenegyesrúgásokkal győzték le a védekezésre és kontrajátékra berendezkedő aranyosmarótiakat.

            

                  Szuperkupa:

 

      MŠK Žilina – ViON Zlaté Moravce 1:1 (0:0) Góllövők: A. Nemec (85.perc) – Pavlenda (90+). Tizenegyesekkel: 5:4 

       

       

       Az Intertototo II.fordulójának mai mérkőzésén a papírformának megfelelően odahaza simán kikapott a Zalaegerszeg, a pozsonyi Slovan az utolsó előtti percben szerzett szépítő gólja felélesztette a reményt a jövő heti visszavágóra.

       

       

        Zalaegerszegi TE – Rubin Kazany 0:3 (0:1) Góllövő: Volkov (3-egyet tizenegyesből)

       

       Rapid Wien – Slovan Bratislava 3:1 (2:0) Góllövők: Hofmann (2), Bazina -- Slovák

        

       A mérkőzés során a pozsonyi csapat szurkoló műanyag székeket törtek szét, tüzet gyújtottak a szektorukban, néhányan összeverekedtek az intézkedő rendőrökkel. Több balhézó fiatalt előállítottak a bécsi rendőrőrsre.

   

 

      -y-f