Beckham szimulál?

2007. augusztus 9. - 12:09 | Sport
Már nem olyan népszerű az angol labdarúgó sztár Los Angelesben, mint néhány hete. Sokak szerint nem is nagyon akar játszani...

Nem sokáig élvezte az amerikai drukkerek maradéktalan szeretetét David Beckham (32).

A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának öt évre 250 millió dollárért szerződtetett, de máig bokasérüléssel bajlódó sztárja eddig mindössze tizenkét percet játszott csapatában.
A szurkolók az első napok ünneplése után megunták a várakozást. Most már azt akarják, hogy a pénzükért végre focizni lássák az angol klasszist, hiszen elsősorban miatta vették meg a 27 ezres stadion valamennyi belépőjegyét az egész szezonra.

Mivel Beckham a Toronto elleni 0-0-ra végződő vasárnapi rangadón is csak a kispadon ücsörgött, néhány fanatikus úgy véli, szimulál és transzparenseket mutatott fel, amelyen a sztárt pocskondiázták. Sőt már olyan pólók is készültek, amelyek azt hirdetik nagy betűkkel: Beckham egy szemét!”

- Ha egészséges lennék, mindenképpen játszanék - felelt a vádakra Beckham, aki még legalább tíz nap pihenőre kényszerül. - Az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljek, és visszanyerjem a csúcsformámat -- nyilatkozta.

Forrás: Blikk, CNN

Címkék: sérült, szimulás, sztár