Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Koboldéknak kopogtattak

Két jeles birkózómúlttal büszkélkedő csallóközi harcművész, Végh Attila és Buchinger Iván immár a bunyosók táborában, nemzetközi küzdőtéren produkálja a kiváló eredményeket.

A bősi duó március végén Budapesten már a ketrecharcosok mezőnyében debütált. A szakág versenysorozatának második fordulójában Sayka Róbert komáromi mesteredző tanítványai súlycsoportjukban megadásra kényszerítették neves magyarországi riválisaikat. „Védenceim eddig knock-down-ban álltak rajthoz. A ketrecharcban azonban már fejre mért ütésekkel is puhíthatják ellenfeleiket. Szakzsargonnal élve a mieink ezúttal lekopogtatták őket. Ebben a műfajban ugyanis az a versenyző, akit ellenfele fojtással, vagy lábkulcsolással olyannyira kimerít, hogy már nem képes ellenállást kifejteni, kopogtat. Ezzel jelezi, hogy feladta a harcot. Kobold (Végh beceneve-a szerző megj.) és Buchinger ellenfele is ezt tette a magyar fővárosban rendezett erőpróbán. Ezúttal a továbbjutás kiharcolása volt a tét. Egyébként a négy egymást követő verseny győztesei jutnak az végén megrendezésre kerülő, immár pénzdíjas megmérettetés döntőjébe“ – avatott be minket a részletekbe a két csallóközi ketrecharcos trénere.

ái