SPORTMIX

2008. augusztus 12. - 07:46 | Sport
Sportmix, sakk, asztalitenisz, jubileum, barátságos foci.

o SAKK. A komáromi KSC kiválóságának, Zuzka Borošovának személyében régiónknak is van képviselete a junior sakkvilágbajnokságon. Természetesen a válogatott színeiben induló Borošová a legutóbbi, nyolcadik fordulóban elvesztette paritját a németországi Hoolttal szemben, és 4,5 pontjával egyelőre a női mezőny 23. helyén áll.

o ASZTALITENISZ. A közelmúltban Bécsben kisorsolták a férfi és női nemzetközi szuperliga alapszakaszának menetrendjét. A férfiak mezőnyében 16 csapat fog szerepelni 6 országból, a nők mezényőben pedig 12 együttes 5 országból, köztük az Euromilk Dunaszerdahely együttese. Amelyre az alapszakaszban az alábbi összecsapások várnak - szept. 9.: Linz-Froschber-Dunaszerdahely; szept. 16.: Dunaszerdahely-Szekszárd; szept. 23.: Dunaszerdahely-Mladoszt Zágráb; nov. 11.: Dunaszerdahely-Linz-Froschberg; dec. 9.: Szekszád-Dunaszerdahely; dec. 16.: Mladoszt Zágráb.

o SPORTJUBILEUM. A Nagykeszi Sportszervezet megalakulásának 70. évfordulója alkalmából augusztus 16-án, szombaton az alábbi gazdag program várja az érdeklődőket a helyi sportpályán - 13.00: Nagykeszi-Búcs bajnoki labdarúgó-mérkőzés; 15.00: az új műfüves focipálya ünnepélyes átadása; 15.30: I. Polgármester-kupa - kispályás focitorna környékbeli csapatok részvételével; 18.00: FTC--DAC öregfiúk labdarúgó-mérkőzés, amelyen a 80-as évek két legendás csapatának a legjobbjai fognak pályára lépni; 19.00: a sportszervezet fejlesztésében aktív szerepet vállalók tárgyi megjutalmazása a mérkőzés szünetében; 21.00: fogadás a résztvevők és a meghivottak tiszteletére a sportszervezet alagsori klubhelyiségében; 21.00 órától: szabadtéri retró diszkó Little Lui lemezlovas előadásában.

o BARÁTSÁGOS FOCI. Nem lesz sport híján a hét végén első ízben megrendezendő Madi Bicsaknapok rendezvénysorozata. Augusztus 17-én, 13 órai kezdettel tizenegyesrúgó versenybe nevezhetnek be az érdeklődők, majd 17.30-kor kezdődik a Mad--Albár barátságos labdarúgó-mérkőzés.

(-ck)