Samuel Eto'o a Milanhoz szerződik?

2009. február 19. - 13:53 | Sport
Samuel Eto'o, az FC Barcelona kameruni csatára az AC Milanban kívánja folytatni futballkarrierjét. A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Primera División gólkirályjelöltje ügynöke útján már fel is vette a kapcsolatot az olasz élcsapattal szerződtetése ügyében.

Az itáliai sportnapilap szerdai számában közölte cikkét arról, hogy a jelenleg 23 bajnoki találatot jegyző támadó hátat kíván fordítani a katalán csapatnak, s ennek bizonyítékaként értékeli azt, hogy Eto'o visszautasította 2010-ig szóló jelenlegi kontraktusának meghosszabbítását.

A lap úgy tudja, az afrikai játékos máig nem bocsátotta meg a Barcának, hogy az előző szezonban nem bíztak benne, s majdhogynem átadólistára került.

"Ma már senki sem kételkedik bennem, az emberek hamar felejtenek" -  idézte  Eto'o-t az újság, amely a csatár ügynökét, Josep María Mesallest is megszólaltatta. Utóbbi azt mondta, hogy sem az FC Barcelona, sem ők nem tettek egy lépést sem azért, hogy 2014-ig meghosszabbítsák Eto'o szerződését, és hogy a játékos "nem tervez hosszabb távon a katalán klubbal".

MTI/para