DAC B: A végén csattant az ostor

2009. március 8. - 13:59 | Sport
A közepes iramúnak is alig mondható mérkőzésen sokáig csak „kóstolgatták“ egymást az ellenfelek, a kapusoknak szinte semmi munkájuk nem akadt. A 87. percben, tizenegyessel maradt alul a DAC B csapata.

I. labdarúgóliga:

FC DAC 1904 B - 1. HFK Humenné 0:1 (0:0)

Góllövő: 87. Lubarský (11 m)

Sárga lap: 31. Radványi D., 74. Harsányi, ill. 76. Lubarský

Nézők száma: 260. Játékvezetők: Smolák, Cuninka, Jankovič 

A közepes iramúnak is alig mondható mérkőzésen sokáig csak „kóstolgatták“ egymást az ellenfelek, a kapusoknak szinte semmi munkájuk nem akadt. A második félidő elején a vendégegyüttesnek voltak felvillanásai, de Labún és Bačík pontatlanul célzott. A végén csattant az ostor, amikor egy buktatásért jogosan megítélt büntetőt a rutinos Lubarský magabiztosan értékesített. A 20. forduló vasárnapi futballmatinéjét a Szlovák Labdarúgó-szövetség engedélyével a műfüves pályán játszották.     

A DAC B összeállítása: Minár – Koiš (72. Ravasz), Egri, Radványi D., Kiss –Brunczvik, Lelkes Á., Bögi, Opoku (46. Lénárt) – Harsányi (80. Németh), Bognár. Edző: Michal Kuruc. 

A DAC-fakó az utolsó helyről várja a jövő heti folytatást – március 15-én, vasárnap 10.30 órai kezdettel a Ružomberok B csapatát fogadja hazai környezetben. 

(lel)