Inog a kispad Klinsmann alatt, Wenger érkezhet a helyére?

2009. április 10. - 10:35 | Sport
A Bayern Münchennél igencsak inog a kispad a jelenlegi edző, Jürgen Klinsmann alatt, miután a csapat megalázó, 4:0-ás vereséget szenvedett a Bajnokok Ligájában a Barcelonától, a Bundesligában pedig még inkább szégyenteljesen, 5:1 arányban maradt alul a Wolfsburggal szemben, így a tabella negyedik helyén szerénykedik.

Arsene Wenger veheti át a karmesteri pálcát Jürgen Klinsmanntól a Bayern München élén. Angol lapinformációk szerint a Barcelonával és a Real Madriddal is hírbe hozott francia szakembert nézte ki magának az utóbbi időben gyengélkedő, edzőjétől megválni készülő bajor klub.

Az Arsenal trénere azonban inkább szerződést hosszabbítana. Az angol Daily Mail című lap már azt is tudni véli, hogy a Bayern München évi 5,5 millió euróval hálálná meg Wenger szolgálatait, ugyanakkor ez is kevés lehet a szakember megszerzéséhez, akit korábban már spanyol gárdákkal, a Real Madriddal, illetve a Barcelonával is hírbe hoztak. Az Arsenal mesteréről ugyanis úgy tudni, hogy szívesen meghosszabbítaná jelenlegi szerződését 2011-ig elkötelezve ezzel magát az Ágyúsokhoz.

ái