Komáromba pont(ok)ért utaznak a diószegiek

2009. május 23. - 09:13 | Sport
A nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 26. fordulójának szombat délután zajló komáromi párharcára jó hangulatban érkeznek az utóbbi három meccsen veretlenül menetelő diószegiek, akik legutóbb a kisfaludiakat verték 3:0-ra. A komáromiakat viszont legutóbb súlyos vereséget (0:4) szenvedtek a dobogós helyen tanyázó vízkeletiek otthonában.

„A kudarc ellenére repes a szívem a boldogságtól, hiszen számunkra nagy pozitívumnak számít, hogy egyik védencem sem szorult kórházi kezelésre a rendkívül keményen, helyenként bizony durván futballozó mátyusföldiek elleni csatát követően” – nyilatkozta a történteket kommentálva Zdeno Kršteňanský, a vendéglátók játékosedzője. Megtudtuk, Gonzáles, Nagy és Dobrý sérülése ellenére is ott lesz a kezdőtizenegyben. Hiányozni fog viszont a KFC védelmének tertópillére, Miroslav  Bazinský, aki ezúttal a motorcsónakversenyen vesz részt. „Köztudott, hogy csontzene helyett mai ellenfelünk is a focira összpontosít, ezért izgalmas, színvonalas találkozóra számítok. Célunk a győzelem” – adta közre a violák szándékát a kollektíva  stratégájaA diószegiek nem feledték, hogy ősszel csupán a KFC csapata zsákmányolt tőlük pontot (1:1).

„Nálunk mindenki bevethető, a legerősebb összeállításban lépünk pályára. Szeretnénk a harmadik helyen végezni a bajnokságban, ehhez természetesen idegenben is pontokat kell gyűjtetünk. Meggyőződésem, hogy Komáromból sem térünk haza üres kézzel” – adta közre a vendégek célkitűzését menedzserük, Dušan Heriban.

ái