Priskinre a Watford vadászik

2009. június 26. - 22:09 | Sport
Az angol Wokingham Times híre szerint Brendan Rodgers, a Watford korábbi edzője több egykori játékosát, így a komáromi születésű Priskin Tamást is átcsábítaná a szintén másodosztályú Reading gárdájához, ahová nemrégiben érkezett José Mourinho ex-segítője.

A Királyiaknak becézett együttes alapos átalakításon esett át az utóbbi hetekben és a lap szerint többek között a magyar csatárral futna neki a következő évadnak, amelyben a feljutás lesz majd a végső cél. A Reading az utóbbi hetekben menedzserétől, Steve Coppeltől, annak stábjától, illetve több játékosától, így Marcus Hahnemanntól, Graeme Murty-től, Leroy Litától és Michael Duberry-től is megvált, de hamarosan távozhat Kevin Doyle és Stephen Hunt is.

A Wokingham Times úgy tudja, hogy az alig pár hete kinevezett Rodgers több egykori játékosával pótolná s távozókat, a korábban a Chelseanél is dolgozó szakember első számú célpontjai a Watford csatárai, Tommy Smith és Priskin Tamás, a gólerős duótól pedig azt várnák a Readingnél, hogy találataikkal feljutáshoz segítsék a csapatot.

"Olyan játékosokat keresünk, akik könnyen beilleszkednek majd a Reading stílusába és valóban erősítést jelentenek az amúgy is erős keretünknek” – nyilatkozta Dean Austin, a komoly terveket szövögető Reading másodedzője.

ái