Lelakatolták a szurkolók a DAC stadionját

2010. október 2. - 09:54 | Sport
DUNASZERDAHELY – Kellemetlen meglepetés érte péntekről szombatra virradóra a DAC 1904 tulajdonosait, mert a stadion valamennyi bejáratát leláncolva, lelakatolva találták. A klubtulajdonosoknak lakatost kellett riasztaniuk, hogy bejuthassanak a klubjuk által bérmentve használt stadionba.

A Paramétert több olvasója is úgy tájékoztatta, hogy a labdarúgó csapat szurkolói csoportjainak néhány tagjai zárták le a stadiont éjszaka. A szombati DAC-Slovan mérkőzésről a dunaszerdahelyi stadionból a klubtulajdonosok hibájából kitiltott nézők tiltakozásul lakatolták le a stadiont.

A Ligás Klubok Uniója Végrehajtó Bizottságának döntése, amelynek értelmében amíg a DAC és az MFK Košice tulajdonosai nem látják el stadionjaikat működőképes kamerarendszerrel, hazai mérkőzéseiket nézők nélkül kell lejátszaniuk csapataiknak.

A döntés értelmében szombaton 17:30 órától mind a DAC dunaszerdahelyi stadionjában, mind pedig az MFK Košice kassai arénájában üres lelátók előtt folynak majd a mérkőzések. A DAC játékosai a pozsonyi Slovan ellen, a kassiak pedig az MŠK Žilina ellen lépnek pályára.

-para-