DAC-stadion: Szombatra felszerelik a kamerarendszert?

2010. október 14. - 15:00 | Sport
Dušan Chytil, a klub menedzsere megerősítette, hogy a DAC talált egy céget, amely a szombati, Dukla Banská Bystrica elleni mérkőzésig felszereli a szükséges kamerarendszert. Ha ez megvalósul, a csapat szurkolói a Slovan elleni zártkapus meccs után visszatérhetnek a lelátókra.

"Antal úr, a klub alelnöke már régóta kereste a megoldást, hogyan lehetne elhárítani azt a technikai hiányosságot, amely miatt a Ligás Klubok Uniója úgy határozott, hogy zárt kapuk mögött kell lejátszanunk a Slovan elleni meccset. Tudomásomra hozta, hogy talált egy céget, amelynek alkalmazottai garantálják, hogy két-három napon belül felszerelik a szükséges kamerarendszert. Nem tudjuk, hogy mindez sikerül-e a szombati mérkőzésig, de mindent megteszünk, hogy úgy legyen" - közölte Dušan Chytil.

Chytil egyszersmind hangsúlyozta, hogy a Szlovák Labdarúgó Szövetség licensztanácsának tagját, Juraj Krásnohorskýt is elhívják a stadionba, hogy elbírálja ezt a megoldást. "Ha nem hagyja jóvá a lépésünket, akkor más megoldást kell találnunk, hogy teljesítsük a normát. Mi azonban meg vagyunk róla győződve, hogy ez a kamerarendszer teljesíti a biztonsági feltételeket" - jelentette ki a menedzser.

SITA/para