Dalba foglalták Priskin nevét az angol szurkolók

2010. november 8. - 19:41 | Sport
A hétvégi fordulóban megszerezte ötödik gólját az angol másodosztályban Priskin Tamás, az Ipswich Town magyar csatára. Az egyre jobb formába lendülő támadó a szurkolók szívébe is kezdi belopni magát, olyannyira, hogy a Sheffield United elleni bajnokin már dalba is foglalták a nevét, az egyik helyi lap szerint pedig a magyar csatár lett a Traktorosok drukkereinek új „királya”.
Az Ipswich szurkolói a Sheffield United ellen már a 6. percben beköszönő Priskin Tamás nevét skandálták a McCabe-csapat elleni bajnokin.

A magyar támadó ezzel komoly elismerést zsebelhetett be a helyi drukkerek részéről, hiszen a „Priskin Tamás csak egy van!” rigmust korábban például az a Marcus Stewart érdemelte ki, aki 75 meccsen 37 góllal segítette az Ipswichet.

A dalban immár Stewart helyett Priskin szerepel, aki nagyon örül, hogy sikerült meggyőznie a szurkolókat.
- Ideje volt már, hogy meggyőzzem őket. Eddig is jól viszonyultak hozzám, ez jó érzés. Ez nagyon fontos egy játékosnak, ha nehéz időszakban van, mert ha tudja, hogy a drukkerek mögötte állnak, az lökést ad. Az Ipswich megfelelő klub számomra, nagy lehetőségek vannak benne, aminek szeretnék a része lenni. Én is csak egy játékos vagyok a keretben, de nagyon boldog vagyok a jelenlegi formám miatt, és bízom benne, hogy ezt a jövőben is tudom majd tartani. A teljes felkészülést itt csináltam végig, és itt van Fülöp Márton is, ami nagy segítség - mondta Priskin az egyik Ipswich Townnal foglalkozó lapnak.

pepsifoci.hu/para