Dzsudzsákot 12 millióért viheti a Juventus

2010. december 4. - 12:53 | Sport
Bár gól vagy gólpassz sem fűződött Dzsudzsák Balázs nevéhez a Sampdoria elleni, idegenben 2-1-re megnyert Európa Liga-mérkőzésen, a PSV Eindhoven szélsője így is csapata egyik legjobbja volt, a népszerű goal.com például nyolcasra értékelte a magyar válogatott játékos teljesítményét. Holland és olasz sajtóértesülések szerint megérte jól teljesítenie Dzsudzsáknak, mivel a komolyan érdeklődő Juventus megfigyelője miatta volt jelen Genovában, és két lap szerint is 12 millió euróért viheti a torinói klub a magyar játékost.
A holland VoetbalZone és az olasz Mediaset egyöntetűen arról számol be, hogy a világhírű Juventus érdeklődése nem landkadt Dzsudzsák iránt, és szerdán a torinóiak egyik scoutja is ott volt a Sampdoria-PSV találkozón, hogy újabb jelentést írjon a magyarról.

Alighanem tetszhetett neki, amit látott, hogy Dzsudzsák Balázs ezúttal is lendületesen futballozott, az viszont kérdés, hogy a két klub dűlőre tud-e majd jutni, mivel a két lap úgy tudja, hogy a PSV 12 millió euró alatt nem adná el a szélsőt, akinek 2013-ig szól a szerződése a holland csapatnál, amely szívesen hosszabbítana egyik legjobbjával.

pepsifoci.hu/para