Gulácsinak emelik a lécet a Liverpoolnál

2010. december 9. - 19:47 | Sport
A pepsifoci.hu információi szerint a téli átigazolási időszakban ismét kölcsönadhatja a Liverpool Gulácsi Pétert, a klub magyar kapusát. A futballistát a szigetországon belül a harmadosztályba már nem engednék el a Vörösök, mivel bőven kinőtte azt, és Európa több országából is keresik a fiatal légióst.
Gulácsi Péter legutóbbi kölcsönadása alatt is bizonyította, simán kinőtte már az angol harmadosztályt – ezzel a Liverpool illetékesei is tisztában vannak. Honlapunk információi szerint a Vörösök a téli holtszezonban ismét kölcsönadnák a magyar portást, hogy az értékes tapasztalatokkal gazdagodjon, de belföldön nem adnák alább semmiképpen a Championshipnél.

A pepsifoci.hu úgy tudja, érdeklődők is akadnak szép számmal: az angol második vonalban szereplő klubok közül több is nagyon szívesen látná soraiban Gulácsit, de a kontinensről is keresik az utánpótlás-válogatott csapatkapitányát.

Liverpoolban változások várhatóak kapusposzton, a szakmai stáb pedig mindenképpen arra törekszik, hogy a magyar hálóőr folyamatosan, magas szinten juthasson lehetőséghez.

Gulácsi legutóbb két hónapot töltött kölcsönben a Tranmere Roversnél, hatalmas segítséget nyújtott a csapatnak abban, hogy az elhagyta a kiesőzónát és a tabella biztos részébe rakétázott előre.

pepsifoci.hu/para