Gulácsi: Óriási élmény a Liverpool kispadja

2011. január 8. - 10:24 | Sport
Gulácsi Péter, a Liverpool kapusa az origo.hu-nak elmondta, hatalmas élmény számára, hogy 20 évesen a Vörösök első csapatának éles tétmeccsein ülhet a padon, de nem éri be ennyivel, még többre vágyik: rendszeresen védeni szeretne. A portás úgy fogalmazott, talán most jött el az ő ideje.
Gulácsi Péter hatalmas lehetőséghez jutott, ő a Liverpool első csapatának tartalékkapusa a januári bajnoki és kupamérkőzéseken. A futballista az origo.hu-nak elmondta, hatalmas mérföldkőnek tartja mindezt, de hosszú távon nem érné be ennyivel.

– Óriási élmény egy sztárcsapatnál akár csak a kispadig is eljutni, de azért többre vágyom, szeretnék rendszeresen védeni. Talán most jött el az én időm. Bogdán Ádám példája is mutatja, hogy a kispadon is ugrásra késznek kell lenni. Nagyon várom már a ManUnited és az Everton elleni rangadókat, tüzes hangulatú meccsek lesznek. Ilyenkor az ember elmorfondírozik azon, mi lenne, ha. De elhessegetem ezeket a gondolatokat, hiszen Reinával is jóban vagyok, és a csapatnak sem akarok semmi rosszat – nyilatkozta a kapus.

Rafa Benítez távozása és Roy Hodgson érkezése természetesen befolyásolta Gulácsi helyzetét is.

– Előbb a menedzsereim beszéltek a Fulhamnél lévő ismerőseikkel, amikor kiderült, hogy onnan jön az edzőnk, majd a válogatottnál én is beszéltem Gera Zolival, hogy milyen ember, és milyen edzéseket tart. Azt kaptam Hodgsontól, amit mondtak róla. Egy új edzőnél mindenki a nulláról indul, Rafael Benítezzel más volt a kapcsolatom, hiszen ő hozott ide, vele töltöttem el három évet. Rafa a visszajelzések alapján kedvelt, látott bennem potenciált. Hodgsonnak viszont úgy alakult, hogy sokkal fontosabb dolgai is voltak annál, hogy jobban megismerjen – mondta ezzel kapcsolatban a légiós.

pepsifoci.hu/para